петак, 5. август 2016.

AVON Advance Techniques

Pozdrav svima, danas cu vam napisati recenziju za AVON Advance Techniques masku i balzam za kosu.
Ja sam prije mozda 2-3 mjeseca kupila masku za kosu. Eto ona ima 30 ml, ali sam je tek prije 5 dana potrosila. Sada sam uzela ovaj balzam da i njega isprobam. Imaju i odlican miris. Mene podsjeca na vaniliju, ali opet sve je to od nosa do nosa.
Za ovu masku imam samo rijeci hvale. Odlicna je. Nakon sto operem kosu stavim masku i drzim nekih minut-2 i isperem mlakom vodom. Nakon sto osusim kosu, kosa ima sjaj i ne izgleda kao slama.
Ovaj balzam sam tek maloprije isprobala. Za sada mi se cini ok, ali eto moram jos malo da ga testiram i isprobam, pa cu vam napisati detaljniju recenziju. Njega koristim tako sto nakon sto samponom operem kosu, stavim na ruku malo manje nego sampona,  protrljam dlanovima i nanesem ravnomjerno na kosu. Ostavim nekih 5 minuta da stoji i isperem.



3 коментара:

  1. Je znam da li sam pogresno razumela, ili ne, ali ti si prvo koristila masku, pa kad se ona potrosila, pocela si balzam, tako? Nije ni to lose ali mislim da bi efekat bio jos jaci da si oba koristila u isto vreme. Do sad se nisam susrela sa ovim avonovim proizvodima iako sam koristila slicne. Ja stalno menjam preparate za kosu jer zapravo tako i treba, a uz to preporucila bih svim devojkama da koriste isti sampon, isti balzam i istu masku za kosu, (tj isti proizvodjac da bude)a ne razlicite, jer svi oni sadrze supstance koje se poklapaju tako da daju trodupli efekat, a kada koristite razlicite moze dodji da antiefekta. Inacr kad bude mogla napisi i post o balzamu detalnije. Meni se ovaj jako dopao. Samo napred!

    thestoryofagothic.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Je znam da li sam pogresno razumela, ili ne, ali ti si prvo koristila masku, pa kad se ona potrosila, pocela si balzam, tako? Nije ni to lose ali mislim da bi efekat bio jos jaci da si oba koristila u isto vreme. Do sad se nisam susrela sa ovim avonovim proizvodima iako sam koristila slicne. Ja stalno menjam preparate za kosu jer zapravo tako i treba, a uz to preporucila bih svim devojkama da koriste isti sampon, isti balzam i istu masku za kosu, (tj isti proizvodjac da bude)a ne razlicite, jer svi oni sadrze supstance koje se poklapaju tako da daju trodupli efekat, a kada koristite razlicite moze dodji da antiefekta. Inacr kad bude mogla napisi i post o balzamu detalnije. Meni se ovaj jako dopao. Samo napred!

    thestoryofagothic.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno. Da, prvo sam masku koristila, pa onda balzam, i ja mislim da bi bilo bolje koristiti istovremeno, samo trebam uzeti masku ponovo :)

      Избриши